social media

Social media reprezintă un pilon de bază
pentru conectarea afacerii tale cu publicul.

Un aspect important al prezenței în mediul online este activitatea din social media.

Realizăm, administrăm și promovăm pagini personalizate pe Facebook, Instagram, Youtube sau orice altă platformă de socializare, oferind totodată sfaturi și sugestii în utilizarea lor.

În același timp avem capacitatea și resursele de a produce conținut de calitate (audio-video, grafică, live streaming).

Grafică Social Media

Social media reprezintă un pilon de bază pentru conectarea afacerii tale cu publicul și ajută în ideea de conștientizare a mărcii. Prin utilizarea platformelor, brandul dumneavoastră va crește în încredere și credibilitate. Toate acestea se întâmplă printr-o o utilizare inteligentă a imaginilor vizuale.
Prin urmare, UebDizain ajută clienții să crească în lumea social media prin proiectarea de bannere care marchează o declarație solidă. Echipa de proiectare, în urma analizelor obiectivelor și preferințelor clienților, finalizează conceptul care ajută mărcile în vizualizarea unei identități orientate către potențialii clienți.

Video Social Media

Se cunoaște faptul că materialele audio-video pe platformele social media au cel mai mare impact. Pentru social media nu este necesară întotdeauna o producție elaborată care implică costuri exagerate.
La UebDizain identificăm modalitățile ce le mai bune în ceea ce privește impactul combinând simplitatea, capacitatea de a condensa informația și mesajul într-o formă care să aibă impact maxim asupra potențialilor clienți.