Home

view & get inspired

Proiectăm și construim site-uri web personalizate și vă putem ajuta cu o gamă largă de strategii de marketing online. Web design de înaltă calitate

Servicii complete pentru web design si grafică

Oferim clienților o gamă completă de servicii web personalizate de înaltă calitate și contribuim la dezvoltarea afacerii tale, prin crearea, optimizarea site-urilor web și dezvoltarea servicilor de marketing în materie de căutare online.

Laptop pic

Creare site

Web Design la cele mai noi standarde în domeniu, cu unelte moderne și pe platforme stabile. Folosim tehnici de ultimă oră pentru a realiza un design personalizat care să corespundă necesităților fiecărui client, conform ultimelor tendințe în designul web.


Optimizare SEO

Oferim soluții 100% optimizate SEO pe care le putem implementa și promova ulterior cu usurință. Asigurăm o indexare optimă în Google, un cod sursă curat și o viteză de încărcare excelentă.Platforme de știri

Servicii complete de creare și gestionare a platformelor de știri cu legătură directă și în social-media. Dacă scrieți articole pentru blogul personal sau doriți să publicați online un ziar sau o revistă, oferim soluții complete pentru transpunerea creativității dumneavoastră în mediul virtual.

Social media

Un aspect important al prezenței în mediul online este activitatea din social media. Realizăm, administrăm și promovăm pagini personalizate pe Facebook, Instagram, Youtube sau orice altă platformă de socializare, oferind totodată sfaturi și sugestii în utilizarea lor. În același timp avem capacitatea și resursele de a produce conținut de calitate (audio-video, grafică, live streaming).

Social Media
logo on the wall

Business Branding

Fie că este vorba de o siglă, o carte de vizită sau de un pachet complet de identitate vizuală, integrate în designul website-ului sau realizate separat, vă stăm la dispoziție cu idei, consultanță și realizare practică.
Branding-ul inteligent pentru o afacere la inceput de drum este esențială în era tehnologiei. Trebuie să ieși în evidență sau te vei pierde într-o mare de companii.

Responsive design

Toate site-urile noastre sunt mobile friendly, asta însemnând că se adapteze diferitelor dimensiuni ale ecranului, fie că este vorba despre desktop, smartphone sau tabletă, astfel încât să le oferiți vizitatorilor cea mai bună experiență posibilă.

Mobile Friendly layout
Live Streaming

Live Streaming

Serviciul LIVE Streaming se adresează tuturor celor care doresc să transmită la o calitate superioară diferite evenimente, în mediul online, pentru o mai mare vizibilitate. Video-conferințe, conferințe de presă, o multitudine de evenimente de la cele complexe pană la cele mai simple pot fi realizate perfect din punct de vedere ethnic și la o calitate maximă.
Nu trebuie să ajungi fizic în locația evenimentului, ai nevoie doaar de un laptop/calculator, tableta sau un smart phone și ești in mijlocul acțiunii.